Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2021


Αυτή η πολιτική απορρήτου διέπει τη χρήση της εφαρμογής για κινητές συσκευές (mobile application) “Pharmacogenie”, που είναι διαθέσιμη μέσω του App Store της Apple και του Play Store της Google και αναπτύχθηκε από την εταιρία «S & G Solutions Ltd» (στο εξής «S & G»).

Η εφαρμογή Pharmacogenie έχει δημιουργηθεί προκειμένου να δώσει στους χρήστες πληροφορίες για τα φαρμακευτικά σκευάσματα που είναι αδειοδοτημένα από τον ΕΟΦ και αναφέρονται στο εκάστοτε Δελτίο Τιμών φαρμάκων της Ελλάδας. Τα στοιχεία αντλούνται από το επίσημο Δελτίο Τιμών και τα spc’s αυτών των σκευασμάτων. Η S & G φροντίζει για την επικαιροποίηση των Δελτίων Τιμών μετά από κάθε νέα έκδοση τους, αλλά δηλώνει ρητά ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη πραγματοποίηση αυτής της επικαιροποίησης ή για τυχόν τεχνικές αστοχίες κατά την διαδικασία. Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι τα spc’s των προϊόντων είναι αυτά που ισχύουν κατά την πρώτη ανάρτησή τους και δεν ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στην συνέχεια.

Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, κοινοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Pharmacogenie.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτήν την πολιτική απορρήτου. Με την πρόσβασή σας στην εφαρμογή συμφωνείτε ότι έχετε λάβει γνώση αυτής της πολιτικής απορρήτου και ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται εδώ.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε
Κατά την εγκατάσταση και χρήση της εφαρμογής Pharmacogenie δεν καταχωρείτε κανένα ευαίσθητο ή μη προσωπικό στοιχείο σας στη βάση δεδομένων μας.

Διακομιστής
Η εφαρμογή Pharmacogenie φιλοξενείται από το Play Store της Google και το App Store της Apple.

Ηλικία Συναίνεσης
Με τη χρήση της εφαρμογής Pharmacogenie, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 13 ετών.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας
Η παρούσα πολιτική απορρήτου μπορεί να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή. Όταν τροποποιείται, η αναθεωρημένη πολιτική απορρήτου θα είναι άμεσα διαθέσιμη στη σελίδα της εφαρμογής στο Play Store και στο App Store.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή παρατηρήσεις σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kairosk@gmail.com